Client:

NAWMA

Project Type:

Commercial

Location:

Elizabeth West, South Australia

Project Summary:

The Resource Recovery Centre was designed from the ground up by BGi Building Group to house a resource collection, sorting and sales hub.

All concept drawings and engineering was developed by BGi with close consultation from future tenants and landlords. A team of consultants were engaged by BGi for the electrical, mechanical and fire design to ensure project was feasible and met all requirements of council and private certifiers.

The centre was constructed from a combination of structural steel, cladding, precast separation wall and designed to house a drop off sorting zone, office / training space and sales areas for the recycled products.

The project was delivered in time and within budget to ensure all interested parties gained maximum return and efficiency with the custom designed Recovery centre

What do you need to know?

Find out about the process

Seen enough, ready to get started?

Contact us for a free quote