Client:

Daivd Franz Cellar Door

Project Type:

Winery

Project Summary:

The existing ironstone barn was restored and extended to create a cellar door for the David Franz wine label. BGi worked closely with the owners who wanted to ensure the historical essence of the building was celebrated through the construction

Construction involved repointing and creating new openings in the iron store walls. The entire roof was cladded with the recycled corrugated iron, allowing for a double skin to enable insulation to be installed. A new perimeter verandah was constructed, and a new commercial kitchen and toilet block was added onto the building. Polished concrete floors and a timber verandah were also constructed allowing visitors to take in the magnificent views.

What do you need to know?

Find out about the process

Seen enough, ready to get started?

Contact us for a free quote